We gebruiken cookies zodat deze site goed werkt. Ook kunnen we met cookies advertenties tonen op andere websites. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren. Meer weten of uw instellingen aanpassen? Ga naar privacy en cookies.

Direct naar content

Ik heb een nieuw e-mailadres en kan niet inloggen. Wat nu?

Hebt u een nieuw e-mailadres en kunt u daarom niet inloggen bij Mijn Waternet voor drinkwater? Bekijk wat u kunt doen.

Ik kan inloggen met mijn oude e-mailadres

Log in met uw oude e-mailadres en wachtwoord. Lukt dat? Pas dan uw e-mailadres aan in Mijn Waternet. Dan kunt u de volgende keer met uw nieuwe e-mailadres inloggen in Mijn Waternet.

Zo past u uw e-mailadres voor drinkwater aan

• Ga naar Mijn Waternet en kies Inloggen voor Drinkwater.
  • Log in met uw oude e-mailadres en wachtwoord.
  • Ga naar ‘Logingegevens’ en klik op ‘aanpassen’
  • Nu kunt u uw e-mailadres aanpassen. Vergeet niet op ‘wijzigingen opslaan’ te klikken.

Log in en pas uw e-mailadres aan

Ik kan niet inloggen met mijn oude e-mailadres

Bekijk wat u kunt doen als u niet kunt inloggen met uw oude e-mailadres.

Ik kan in de mailbox van mijn oude e-mailadres

Hebt u een nieuw e-mailadres, maa kunt u nog in de mailbox van uw oude e-mailadres? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. U kunt dan inloggen met uw oude e-mailadres en daarna uw e-mailadres aanpassen. Dat doet u zo:

• Vraag een nieuw wachtwoord aan en vul hierbij uw oude e-mailadres in.
  • Ga naar de mailbox van uw oude e-mailadres.
  • Stel een nieuw wachtwoord in.
  • Ga naar Mijn Waternet en kies Inloggen voor Drinkwater.
  • Log in met uw oude e-mailadres en wachtwoord.
  • Ga naar ‘Logingegevens’ en klik op ‘aanpassen’.
  • Nu kunt u uw e-mailadres aanpassen. Vergeet niet op ‘wijzigingen opslaan’ te klikken.
  • Nu kunt u inloggen met uw nieuwe e-mailadres

Log in en pas uw e-mailadres aan

Ik kan niet in de mailbox van mijn oude e-mailadres

Kunt u niet inloggen met uw oude e-mailadres? En kunt u niet in uw oude mailbox? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen.

Contact met de klantenservice